دومین سالگرد شهادت فواد سواری با حضور خانوادهاش بر سر مزار این شهید قیام ۱۴۰۱
روز دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳، خانواده شهید فواد سواری، از شهدای قیام ۱۴۰۱، در دومین سالگرد شهادتش بر مزار او در شهرستان دیواندره گرد هم آمدند.
-->
از هر گلوله یک پرنده کشته میشود؛ هزاران پرنده پرواز میکنند
این قلب کدام پرنده خونین است که پرواز سرخ را در سینه آسمان، جاودانهمیتپد
این جا زمین، زنده از شریان شقایقهاست
دومین سالگرد شهادت فواد سواری با حضور خانوادهاش بر سر مزار این شهید قیام ۱۴۰۱
روز دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳، خانواده شهید فواد سواری، از شهدای قیام ۱۴۰۱، در دومین سالگرد شهادتش بر مزار او در شهرستان دیواندره گرد هم آمدند.
در سنندج، مراسم دومین سالگرد جانباختن حسین عبدپناه، شهروند ۷۰ سالهای که در جریان قیام ۱۴۰۱ در محله بهاران به دست نیروهای سرکوبگر رژیم به شهادت رسید، با حضور خانواده وی و جمعی از مردم مبارز برگزار شد.
کاروان قادر شکری، نوجوانی ۱۶ ساله، در ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۱ و در جریان خیزش انقلابی مردم، در شهر پیرانشهر با شلیک مستقیم نیروهای سرکوبگر رژیم جمهوری اسلامی به شهادت رسید.
در دومین سالگرد جانباختن حبیب فتحی، از شهدای قیام آبان ۱۴۰۱، خانواده وی به همراه جمعی از خانوادههای دادخواه در روستای حاجی موسی بر مزار او گرد هم آمدند.
مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت رضا معظمی گودرزی، یکی از چهرههای ماندگار اعتراضات آبان ۱۳۹۸، در ۲۶ آبانماه برگزار شد.
در دومین سالگرد پرواز غفور مولودی، خانواده و دوستان او در کنار هم جمع شدند تا یاد و خاطره این جانباخته راه آزادی را زنده نگه دارند.
مادر ابراهیم قهرمان در سالگرد پرواز ابراهیم چنین نوشته است:
پنج سال است که دلتنگ صدایت هستیم، پنج سال است که هر روز جای خالیات سنگینتر میشود.
همسر شهید جواد رضایی، از شهدای لاهیجان، گفت:
«نگذاشتند در دومین سالروز جاودانه شدنت در کنار آرامگاهت حضور داشته باشیم
مادر نوید بهبودی، شهید آبان ۹۸، در پنجمین سالگرد شهادت فرزندش گفت:
«پنج سال است که نویدم نیست. نویدم، جوان رعنا و زیبای من، امشب پنج سال است که کشتندش.
خانواده دادخواه شهید فریدون فرجی در کنار خانواده شهید دانیال پابندی، دو شهید قیام از شهر سقز، گرد هم آمدند تا با ادای احترام و یادآوری راه پرافتخار این عزیزان، بر اتحاد و پایداری خود در مسیر عدالت تأکید کنند.
در دومین سالگرد جاویدنام سیدجواد موسوی، خانواده، دوستان و همرزمان او گرد هم میآیند تا یاد و خاطره این مبارز آزادیخواه را زنده نگه دارند.
خانواده قهرمان آبان، جواد شیازی، در پنجمین سالگرد شهادت فرزند دلیرشان، مراسمی پرشکوه و مملو از عشق و یادبود برگزار کردند.
۲۴ آبان، روزی که قرار بود جشن زندگی باشد، به روزی برای جاودانگی تبدیل شد. سپهر اسماعیلی، جوانی پرشور و قهرمانی از دل این سرزمین، در همان روزی که
در میان تاریکترین لحظات تاریخ، انسانهایی هستند که همچون شمع میسوزند تا راه را برای دیگران روشن کنند. دکتر مریم آروین، یکی از این انسانهای قهرمان بود.
عیسی بیگلری، پدر دو فرزند و مردی از سنندج بود که همیشه میگفت: «ایستاده مردن بهتر از زانوزده زیستن است.»
پدرام جعفری کمیجانی، جوان ۱۸ سالهای از فردیس کرج، در جریان اعتراضات سراسری آبان ۱۳۹۸ به ضرب گلوله در قلبش، جان باخت.
پانزدهم آبان، خبر مرگ سهراب رضایی میر قائد، از بازداشتشدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، موجی از پرسشها و ابهامات را بهوجود آورده است.
امسال، پنجمین سالگرد اعتراضات آبان ۹۸ فرا میرسد، رویدادی که برای بسیاری از ایرانیان نماد فریاد حقخواهی و درخواست زندگی بهتر شد.
سال ۱۴۰۱ در صفحات تاریخ ایران با نام جوانانی گره خورده است که با دلی سرشار از امید و اراده برای دستیابی به آزادی به میدان آمدند.
آبان ۱۳۹۸ در تقویم مردم ایران، نمادی از شجاعت و آرزوی جوانانی است که برای داشتن آیندهای روشن و زندگی عاری از ظلم و نابرابری قیام کردند.
یلدا آقافضلی، هنرمند و معترض ۱۹ سالهای که در جریان خیزش ۱۴۰۱ ایران به نمادی از مقاومت بیبدیل تبدیل شد، در ۴ آبان ۱۴۰۱ در حوالی خیابان انقلاب تهران دستگیر و پس از یازده روز در ۱۵ آبان آزاد شد.
در خیزش بزرگ ۱۴۰۱، زنان ایران بار دیگر با شجاعتی بیمثال به خیابانها آمدند و در برابر ظلم و استبداد ایستادند.
زنان ایران در اعتراضات آبان ۹۸ با حضوری چشمگیر و شجاعتی بینظیر، نقش کلیدی در مبارزه با سرکوب و بیعدالتی ایفا کردند.
در تاریخ ۱۴ آبان ۱۴۰۱، شیراز شاهد شهادت دو دختر شجاع و دلیر از خانوادهی غواصیه بود؛ پگاه ۱۹ ساله و دختر عمویش ماریا (مهسا) غواصیه.
سولماز حسنزاده، خواهر جاویدنام محمد حسنزاده، به جرم «تبلیغ علیه نظام» به یک سال حبس محکوم شد؛ این در حالی است که او تنها به دنبال دادخواهی برای برادرش و عدالت بوده است.
بنام دختری شجاع که حدیث صبح آزادی را در گوش خفتگان نجوا کرد و بنام محمدمهدی کرمی و سیدمحمد حسینی، و تمامی قهرمانانی که در چهلم او (۱۲ آبان ۱۴۰۱) با شجاعت و استقامت خویش، درسی فراموشنشدنی به گله مزدوران دادند.